Over ons

Stap binnen in de betoverende wereld van Feetjes Theetjes, de unieke theewebshop opgericht door Fay Wooning. Feetjes Theetjes is veel meer dan zomaar een plek om thee te kopen; het is een magische reis naar smaken en aroma's die je zintuigen betoveren.

Fay Wooning, de creatieve geest achter Feetjes Theetjes, heeft een passie voor het creëren van thee-ervaringen die verder gaan dan het alledaagse. Met magie selecteert ze met zorg de meest betoverende theemelanges, zodat elke kop een reis wordt naar een wereld van verrukking en verbeelding.

Het aanbod van Feetjes Theetjes is als een sprookjesboek vol met unieke melanges, elk met zijn eigen verhaal. Van fruitige infusies tot kruidige brouwsels, elke thee is met liefde samengesteld om je te laten genieten van een moment van pure magie.

Ontdek de magische theeën van Feetjes Theetjes en laat je meenemen op een reis door geuren en smaken die je stoutste verwachtingen overtreffen. Met elke slok proef je niet alleen thee, maar beleef je een betoverend avontuur dat je keer op keer wilt herhalen.

Feetjes Theetjes is niet alleen een webwinkel; het is een plek waar magie en thee samenkomen om een glimlach op je gezicht te toveren. Laat je betoveren door Fay Wooning's passie en ontdek de magie van Feetjes Theetjes. Een wereld van heerlijke thee wacht op je, klaar om je smaakpapillen te verwennen en je mee te nemen naar een wereld van pure magie.

KVK: 91070880
BTW ID: NL004863893B69

Email: info@feetjestheetjes.nl
Telefoon: +31 6 45132480
Vestigingsadres: Westersingel 15, Berkel en Rodenrijs (geen bezoekadres, alleen afhaaladres)